Seidenfaden & Draiby
 
 

Et weekend-seminar er et tilbud til par, der ønsker at arbejde målrettet med både de daglige og mere fundamentale udfordringer i den nære relation. Målet er at udvikle en relation, der bygger på et dynamisk og realistisk billede af den anden, og her igennem opnå et dybere og nært forhold. På weekenden lægger vi vægt på at udvikle en forståelse af de processer, der ligger bag vore forskelligheder og frustrationer.

Det er relationen, der er i fokus, og opgaven er at arbejde med den proces, vi kalder ”Den Anerkendende Dialog”. Vi arbejder ud fra grundantagelsen, at tidlige nære relationer har betydning for senere nære relationer og for den måde ”det tidlige drama” genetableres i parret.


Hele gruppen er samlet om at høre præsentationerne, men det private deler du kun med din partner/samtale-partner, således at du kan føle dig tryg under hele seminaret. Det er vores erfaring, at plenum er et inspirerende rum for erfaringsudveksling, men vi understreger, at det er helt op til den enkelte, om man vil sige noget højt.

Metode og teori bliver gennemgået via en lang række mindre oplæg, videoklip, demonstrationer og øvelser i kommunikationsteknikker og processer, samt skriftligt arbejde med et fyldigt arbejdshæfte, der bliver udleveret på kursusstedet. Desuden får hvert par et eksemplar af bogen ”Det Levende Parforhold”.

Begge undervisere og andre par-relationsterapeuter er til rådighed ved dialogøvelserne.

Hvis der er forhold, som I gerne vil orientere os om på forhånd, er I velkomne til at maile til os inden kurset. Men personlige oplysninger forud for kurset er ingen forudsætning for at kunne deltage.

Førstkommende parseminar   22.-23. april 2017  klik her 

Seminar for Par – ”Det Levende Parforhold.”
Førstkommende parseminar: den  22.-23. april 2017 Christianshavn  klik her


Seminaret bygger på de to bøger : ”Det Levende Parforhold – fra konflikt til nærvær” ”Den Levende Familie – hvordan nærvær gir´selvværd”

Køb bogen her


Køb bogen her

Kontakt os på mail her.  Mobil 2964 6855