Seidenfaden & Draiby
 
 

I parterapien tager vi udgangspunkt i Den Anerkendende Dialog.
Det er en særlig dialogform der kan udvikles og bruges på mange måder og kan blive en helt ny måde at være sammen med andre mennesker på.
Men i sin grundform er Den Anerkendende Dialog en metode der:

lærer os at lytte – virkelig at lytte – og sætte os i den andens sted.
En egenskab, der giver næring, dybde og forståelse i ethvert forhold og

skaber veje ind til den psykologiske bagage, vi alle har med os. Disse erfaringer gør vi brug af undervejs i vores parforhold og forældreskab, uden at vi altid er bevidste om det. Vi kan nemlig ikke bare med viljens kraft beslutte os for hvilken slags partner eller forælder, vi vil være. Vi kan kun blive en anden og bedre partner / forældre ved at ”øve os” på en ny måde, der har det mål at skabe et levende og indsigtsfuldt parforhold eller, hvis man er alene – et levende og indsigtsfuldt forhold til sig selv og sin omverden.

Metoden lærer os at udtrykke vores følelser, så vi kan lære at blive vrede, bange eller kede af det på en måde, som ikke gør vores børn eller partner utrygge, og vi selv får en større forståelse af hvad de stærke føleleser handler om. Det vi lærer er, at det ikke bare handler om at tage ansvar for vores egne følelser, men i den grad også om at tage ansvar for følelserne i det fælles rum.

Dialogerne lærer os at bevæge os ud af ”mig-osteklokken” og over i et ”vi-fællesskab”, hvor det er muligt at hjælpe hinanden videre, når livet slår knuder.
Når vi arbejder med hele den anerkendende tankegang og dialog som par og som forældre, har vi en enestående mulighed for på én og samme tid at udvikle både vores parforhold og forældreskab og hjælpe vores barn, samtidig med at vi udvikler os selv.


Tag en dag ud af kalenderen
Intensive parterapi-forløb over hele dage


De senere år har jeg haft gode erfaringer med at arbejde over hele dage med par der ønsker intensive koncentrerede forløb.Det giver mulighed for i en tryg ramme at lade de temaer, der er på spil i parforholdet folde sig ud i et roligt tempo og på en naturlig måde inddrage terapeutiske og teoretiske læringspointer parallelt med at den terapeutiske fordybelses- og erkendelsesprocess kan få den nødvendige tid og rum til at folde sig ud. Metoden er beskrevet i vores bøger . Se mere her
 

Parterapi


I sin grundform er
Den Anerkendende Dialog en metode der: lærer os
at lytte - virkelig at lytte
- og sætte os i den andens sted.

En egenskab, der giver næring, dybde og forståelse i ethvert forhold
En til to dage (10-ca. 17)

Fortrinsvis onsdage på Christianshavn, Kbh.Mht. mulighed for nye tider se forsiden

Kontakt os på mail her.  Mobil 2964 6855

Par-seminar
Derudover afholder min mand Piet Draiby og jeg et par-seminar :

På Christianshavn
Se mere her.